محققان با بررسی هفت گروه متفاوت از فلاونوئیدها متوجه شدند که افزایش مصرف این مواد با اضافه وزن کمتر همراه است. طبق یافته این محققان، سیب، گلابی، میوه های توتی، و فلفل ها در فهرست محصولات غنی از فلاونوئید قرار دارند.
محققان ، به بیشترین ارتباط بین حفظ وزن در مورد مصرف فلاونوئیدهایی همچون فلاونول ها، آنتوسیانین ها و پلیمرهای فلاونوئید دست یافتند. به گفته برتوئیا، یکی از محققان «ما دریافتیم که یک چهارم فنجان توت فرنگی یا گیلاس حاوی حدود ۱۰ میلیگرم آنتوسیانین است و هر ۱۰ میلی گرم از این ماده با نیم گرم اضافه وزن کمتر در طول چهار سال مرتبط است.