فوتبال امسال شاهد دو مرگ ناراحت کننده بود ، هادی نوروزی و به مدت کمی بعد از آن مهرداد اولادی …
علت مرگ مهرداد اولادی چه بود ؟
نکته ای که هم اکنون در فضای مجازی پیچیده است ، علت مرگ مهرداد اولادی است . بسیاری سعی در سانسور کردن علت مرگ وی دارند و برخی نیز به شدت مصر هستند که علت فوت وی برای همگان بازگو شود که برای جوانان عبرت شود .
متاسفانه علی رغم موارد مختلف که همیشه علت مرگ سانسور می شد ، این بار علت مرگ این عزیز به وضوح توسط برخی رسانه ها بازتاب داده شد : استفاده از مشروب و … که خبری بسیار ناراحت کننده و مصیبت بار بود.
یادمان نرود که هیچ گاه نباید دیگران را زود قضاوت کرد ، چه بسا جوانانی که از مواد مخدر استفاده کرده و هر روز از دنیا می روند اما هیچ گاه خبر فوت آن ها بدین گونه بازتاب نمی یابد . برای همین خانواده این جوانان در جواب پرسش از علت مرگ تنها به اوردوز اکتفا می کنند.
چیزی که در این میان مهم است ، سیاه نمایی ورزشکاران است ، منتقدین بعد از این داستان که اتفاق افتاد ،می گویند : (( فضایی که بر وزرشکاران حاکم شده اصلا خوب نیست ، از یک طرف که می آیند و آن ها را می خواهند اخلاق مدار کنند و به آن ها کاپ اخلاق می دهند ، از طرف دیگر هم خبرهای مشروب و مواد مخدر و … توسط ورزشکاران به گوش می رسد .))
مهرداد اولادی دقیقا چه زمانی فوت کرد ؟
این طور که از اخبار بر می آید ، ظاهرا مهرداد اولادی در خواب فوت می کند و پیکر بدون جان او به بیمارستان می رسد ، در این میان برخی هواداران وی برای جلوگیری از آبرو ریزی و حفظ حرمت ورزشکاران ، می گویند که مهرداد اولادی با پای خودش به بیمارستان رفته است.
پیچیدن خبر در بین مردم
شبکه های اجتماعی به گونه ای وسعت یافته است که هر خبری بلافاصله در اینترنت و … منفجر می شود . در این میان وجود شبکه اجتماعی تلگرام این مسئله را بیش تر پخش کرد که مهرداد اولادی مشروب خورده است . آن قدر این خبر در فضای مجازی پخش شد که برخی مسئولان در زمینه ورزشی در مقابل آن موضع گرفتند.
این مسائل مرگ افراد معروف در اثر برخی حوادث سابقه ای عظیم دارد
باشگاه خبرنگاران مقاله خوبی تهیه کرده و برخی از مشاهیری که علت فوت شرم آور داشته اند را آورده است که در زیر آن ها را بررسی می کنیم:
آیا این که کسی بیاید و آبروی دیگری را ببرد از لحاظ شرعی درست است ؟
اسلام عزیز برای حفظ آبرو و حرمت و شخصیّت مؤمنان اهمیّت زیادی قائل است تا آنجا که حق تعالی در قرآن کریم میفرماید:
پس کسی را که خداوند مدافع او است چگونه انسان به خود جرأت میدهد که پردهاش را بدرد و رازش را فاش کند یا عیبش را آشکار سازد، و یا بی دلیل به او تهمت وارد نموده و آبروی او را بریزد و به حیثیّتش صدمه برساند(سوره حج آیه۳۸).
به گزارش سرویس دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) یکی از آموزههای مهم تربیتی که مورد تاکید مکتب انسان ساز اسلام قرار دارد ضرورت حرمت آبروی دیگران و زود قضاوت نکردن درباره هیچ فرد یا اتفاقی است. این موضوع آنقدر مهم است که تجاوز به آبروی دیگران جزء بزرگترین گناهان محسوب شده و از طرف خداوند وعده عذاب الیم داده شده است.
پیامبر اکرم(ص) درباره اهمیت این موضوع میفرمایند: “همه چیز مسلمان، از مال، آبرو و خونش بر مسلمان دیگر حرام است. هرگاه مومن برادر دینی خود را متهم نماید، ایمان او آب میشود و از بین میرود همان طوری که نمک در آب حل میشود و از بین میرود”.
امام صادق(ع) نیز در جایی به نقل از رسول خدا فرمودند، خداوند تبارک و تعالی امر کرده است: “هر کس دوستی از دوستان مرا خوار کند، در کمین جنگ با من نشسته است”.
در حدیث دیگری از پیامبر اسلام(ص)آمده است که فرمودند: “وقتی پروردگارم عزَّوجلّ مرا بالا برد(در معراج) به قومی گذشتم که ناخنهای مسین داشتند و صورت و سینه خویش را میخراشیدند، گفتم ای جبرئیل اینها چه کسانی هستند؟ گفت: اینان آن کسانیاند که گوشت مردم خورند و از عرض و آبرویشان سخن کنند”.
از این شیوه ناپسند هیچ کس سود نمیبرد، چرا که اگر این رفتار ضد اخلاقی نهادینه شود همه از این ابزار علیه رقیبان استفاده خواهند کرد و در آن صورت این ابزار تبدیل به شمشیر دو لبه که روزی با ما و روزی دیگر علیه ما خواهد شد.